دانه و برگ های شنبلیله به عنوان ادویه مورد استفاده قرار می گیرد. این گیاه که خواص دارویی زیادی داشته و بیماری های متعددی را درمان می کند. * نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد، مصرف روزانه ۵۶ گرم تخم شنبلیله، به طور چشمگیری خطر بروز حمله قلبی را کاهش می دهد و در کاهش کلسترول و قند در بیماران دیابت نوع ۲ نقش دارد.
پورتال جامع صبا منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تعمیر پکیج دیواری پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان fun کلینیک فنی و تخصصی بتن ایران radmusic آهنگ,دانلود,رمان,اندروید,موبایل شرکت مهندسی نما توسعه سازان پایدار هیما سیستم